Bosch Boekhouding en Belastingadvies

Boekhouder regio Helmond

Over mij

Wie is het gezicht achter Bosch Boekhouding en Belastingadvies?

Aangenaam kennis te maken!

Dennis van den Bosch

Mijn naam is Dennis van den Bosch, geboren in maart 1986 te Helmond. Na mijn studie ben ik direct gaan werken bij Adfintage.

 

Adfintage was een detacherings-organisatie waar ik de vrijheid kreeg om te proeven van diverse opdrachten en opdrachtgevers. Ik heb hier veel ervaring opgedaan binnen de zorg, gemeente, profit en non-profit organisaties. Werkelijk van klein tot groot.

 

Daarnaast ben ik mij ook altijd blijven ontwikkelen door onder andere een MHBO opleiding en diverse cursussen op het gebied van administratie, belastingen en persoonlijke ontwikkeling.

 

Na mijn detacheringstijd heb ik onder andere gewerkt bij Lips Capital Group, DAF trucks en daarna bij Ahrend.

 

In december 2020 heb ik de stap genomen om naast mijn baan bij Ahrend voor mijzelf te beginnen. Dit om zo mijn kennis en passie voor het vak te delen met de kleinere MKB-bedrijven, zzp-ers en natuurlijk ook particulieren.

 

Inmiddels ben ik zo gegroeid en heb ik mijn baan bij Ahrend opgezegd. Ik kan mij nu volledig richten op BBBA en als boekhouder in de regio Helmond sta ik voor je klaar!

 

Je herkent me aan mijn voorliefde voor administratie en aan mijn ontbrekende stropdas.

boekhouder helmond boekhouding belastingaangifte administratie

Dennis van den Bosch
boekhouder regio Helmond

Mijn werkervaring

Bij onderstaande bedrijven heb ik onder meer de volgende functies bekleed:

Project administrateur, Crediteuren medewerker, Medewerker invordering, Debiteurenbeheer, Administratief medewerker en Medewerker Accounting.

finace-logo
bladel
BrabantZ
boekhouder regio helmond belastingadvies
boekhouder helmond belastingadvies ZZP
Mag ik jou nu ook leren kennen?

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Ik probeer altijd binnen 24 uur op jouw contact verzoek te reageren. Niet gedaan? Bel me gerust even dan plannen we samen een afspraak.