Diensten

Wat kun je van mij verwachten

Van boekhouding en bedrijfsadministratie tot  inkomstenbelasting en BTW-aangiftes. Ik sta voor je klaar als jouw persoonlijk financieel adviseur.

Boekhouder regio helmond belastingadvies

Boekhouding / Bedrijfsadministratie

Uitbesteden boekhouding of bedrijfsadministratie

Mocht je totaal geen zin hebben om alles zelf bij te houden, geen probleem verzamel jouw bonnen en verkoopfacturen en ik hou de administratie voor je bij. Indien je een grotere onderneming hebt zal ik samen met jou kijken naar het boekhoudpakket waarin we dat dan kunnen doen. Zelf werk ik WeFact i.c.m. Exact online.

Rapportage, budgetten en overige overzichten/inzichten

Totaal het gevoel kwijt bij de cijfers? Geen probleem ik ga er samen met jou weer een overzichtelijk geheel van maken. Dit kan al eenvoudig met behulp van Excel. Indien gewenst kan ik het zo inrichten dat je het daarna zelf kan gebruiken wanneer je wenst. Dit met eventuele automatisering door middel van macro's.

Belastingadvies

Inkomstenbelasting (IB)

Belastingaangiftes "leuker kunnen ze het niet maken!" was de slogan toch?

Geeft niet! Ik help je hier graag mee!

BTW + aangifte BTW

Voor al jouw praktische vragen omtrent het wel of niet toepassen van BTW.

Ik zoek het graag voor je uit. 

Daarnaast kan ik je helpen bij de aangifte BTW.

Boekhouder reghio helmond belastingadvies
Boekhouder regio helmond belastingadvies

Financieel advies

Inrichting en programma keuze

Graag kijk ik samen met jou naar het huidige administratie & boekhoudpakket en bespreek ik met jou wat de mogelijkheden zijn of wat er buiten dit pakket nog meer mogelijk is. Daarnaast verdiep ik me graag in jouw bedrijf om zo tot een passend advies te komen. 

Uw sparringpartner

Ik kijk met andere ogen naar jouw bedrijf en de administratie. Graag adviseer ik je over kansen en mogelijkheden binnen jouw bedrijf, maar durf ook zeker de pijnpunten en bedreigingen aan te wijzen.

Heb je interesse?

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Ik probeer altijd binnen 24 uur op jouw contact verzoek te reageren. Niet gedaan? Bel me gerust even dan plannen we een afspraak.